KONYA / ILGIN - Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi

Fahrettin Altay Mahallesi İnönü Caddesi NO 4 Ilgın/KONYA
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, kendi alanındaki kurumların hep bir adım önünde olabilen, vatanına ve milletine karşı toplumsal sorumluluk bilincinde olan bireylerin birlikte yükselttikleri bir kurum olabilmek.
Misyon
Öğrencilerimizi bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, çağın gerektirdiği ihtiyaçlara cevap verecek kişiler olarak yetiştirmek; insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen, milli ve manevi değerlerini muhafaza edebilen ve geliştiren, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar olarak yetiştirmektir.
Yatakhane Koğuşu :5
Sabah Giriş: 08.20 Öğle Tatili: 12.30 Öğlen Giriş: 13.50 Ders Çıkışı: 16.10
Ulaşım
Ilgın ilçemiz Konya-Afyon yolu üzerinde olup okulumuz da çevre yoluna yakındır. Özel araçla gelinmesi durumunda çevre yolunun kaplıca girişi tarafından ilçeye giriş yapıldığında 1,5-2 km. sonra sol tarafta okulumuz görülecektir. Otobüsle gelinmesi durumunda ise terminalden Kaplıca dolmuşlarıyla okulumuza ulaşılabilir.
Ilgın / Konya
Okulumuz Ilgın ilçe merkezindedir. Konya´ya uzaklığı ise 85 km.dir.